Wij zoeken stielmannen

Een gasketel of olieketel is goedkoper dan een warmtepomp en nog steeds een goede keuze, maar met een warmtepomp haal je veel gemakkelijker de normen van een BEN-woning.

Anders dan een klassieke verwarmingsketel - die volledig werkt op fossiele brandstof (aardgas, stookolie…) -, haalt een warmtepomp haar calorieën uit haar directe omgeving: de aardbodem (via een horizontaal leidingnetwerk of via verticale boringen in de grond), ofwel uit grondwater (door dit op te pompen) ofwel uit de lucht (door die aan te zuigen). Een samengeperste koelvloeistof onttrekt de warmte via een sonde en komt daarna in een condensor terecht waar ze uitzet en de warmte afgeeft. Zo kan je je woning en/of sanitair water worden verwarmd. Soms kan je met een warmtepomp ook koelen.

Een warmtepomp verbruikt slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit in verhouding met de energie die het dagelijks gratis uit de omgeving haalt.
Zo bespaart u op uw energiefactuur.

Voor de warmtepompen zijn wij verdeler van Vaillant dat garant staat voor innovatie en topkwaliteit.

ONZE MERKEN

  • WENST U BEROEP TE DOEN OP DE KENNIS VAN EEN ERVAREN INSTALLATEUR?
  • HEEFT U BEHOEFTE AAN EEN EFFICIENT VERWARMINGSSYSTEEM MET RESPECT VOOR HET MILIEU?

CONTACTEER ONS

Wij zijn RESCERT-gediplomeerd!  (Certificaat van Bekwaamheid toegekend door het Vlaams Gewest, erkend door het Waals en Brussels hoofdstedelijk Gewest en conform artikel 14.3 van de Europese richtlijn 2009/EG en haar bijlage IV.