Wij zoeken stielmannen

Met de hulp van een waterverzachter maak je komaf met kalkaanslag in huishoudtoestellen en waterleidingen. Je water zal aangenamer voelen en smaken en je zal ook geen tijd meer moeten spenderen aan het ontkalken van machines.

Werking van een waterontharder

Een waterverzachter kan je het best vergelijken met een waterzuiveringsinstallatie op kleine schaal. Hij wordt geplaatst in de kelder of garage waar het stadswater binnenkomt en zal het water vrijmaken van kalk door het gebruik van zout. Na de reiniging is het water kalkvrij en kan het verdeeld worden naar de waterleidingen en de verwarmingsketel.

Onze waterverzachter: merk DOMUS, werkt ook zonder elektriciteit! Onze slimme ontharder maakt handig gebruik van de energie die in uw water aanwezig is: DOMUS werkt uitsluitend op de waterdruk, volledig automatisch en continu.

Merk: DOMUS

Filtratie

In ons water zitten onoplosbare elementen van verschillende oorsprong. Zo zit er zand, steengruis, metaalvijlsel, mastiek- en vlasrestjes, roest etc. Het zijn grove onzuiverheden die niet opgelost worden en daardoor bepaalde storingen kunnen veroorzaken, zoals:

  • verstopping van ventielen, kranen en spoelsystemen;
  • verstopping van de douchesproeier;
  • blokkering van de thermostatische kranen;
  • veroorzaken van corrosie in de leidingen;
  • geur-, kleur- en smaakproblemen;
  • bacteriën

Er zijn heel wat systemen op de markt om regenwater te behandelen. Maar om de kosten te drukken, wordt er vaak bespaard op actieve koolstof, een erg belangrijk bestanddeel van het filtratiesysteem. Het heeft het vermogen om verontreiniging zoals pesticiden, chemische elementen en zware metalen aan te trekken en vast te houden.

Merken: WATERGENIUS, CINTROPUR